Taas vähän jotain.

30.11.2007

Tiedä mikä helkkarin inspiraatio iski yhtäkkiä, mutta tässä tulos ;).

Ensin makeanvedenhelmiä silkkiin solmittuna, balinhopeinen lukko, tälläkertaa on jopa french wireä käytetty ;)


Toisessa korussa on helmiäislasihelmiä monen värisenä, lukko balin hopeaa.



Viimeisenä savukvartsia, ja vuorikristallia pyöreänä fasettihiottuna sekä säröitettyinä tyynyinä. Lisukkeena balinhopeinen sydän ja balinhopeinen lukko.


Muoks: Päätin extempore lähteä huomenna joulumyyjäisiin, tuossa kun listasin vapaana olevia koruja, kertyi niitä aikamoinen määrä :O joten naapuri kylän vanhainkodin erittäin suositut myyjäiset täältä tullaan. Viimevuonna en tuonne myyjäisiin päässytkään ja minua oli jopa kaivattu, edellisenä vuonna korut saivat erittäin innostuneen vastaanoton. Pitäkää siis minulle peukkuja.

Syntymäpäivälahja

23.11.2007

Veli täyttää viikonloppuna pyöreitä vuosia 4 ja 0. Synttäreille olisi tarkoitus suunnistaa, uskallan lahjan tässä paljastaa, koska tiedän ettei velipoika täällä surffaile ;)

Roseheart-setti
Kaulakoru, ruusukvartsia, mustaa sardonyksia, balinhopeaa ja hopealankaa.



Rannekoru samoin tarpein.

Korvakorut ruusukvartsia ja hopeaa.

No niin nyt siellä sitten luullaan, että tämä akka on seonnut, veljelle tällaisia.... eheeeiii...
Nämä ovat veljen vaimolle joka vanheni jo tässä viikolla, samoihin lukemiin. Velipoika saa jotain miehisempää lahjaa sitten.

Rannekoruja kuinkas muuten :)

20.11.2007

Ilman suurempia löpinöitä, pari rannekorua. Ensin säröitettyjä vuorikristallityynyjä, savukvartsia ja hopeaa

Little frozenheart
Koru on myyty


Toisessa sateenkaarifluoriittia ja hopeaa, epäortodoksisesti Hill Tribe- ja Balinhopeaa sekaisin ;)

Rainbowflower

Tekemisen tarve on suuri...

19.11.2007

...vaikka tarpeet on vähissä. Siis juuri messuilla kävin ja jo on tarpeista pula, unohdin aivan täysin koruvaijeria ostaa HelmiQ:lta. No asia on hoidossa, tilaus lennähti tänään. Kiinnityshelmet loppuivat tuossa männäviikolla ja nyt on käytössä jotain malli surkea :(. No onneksi niitä on tulossa FMG:ltä.
Tällaisen nyt sitten väsäsin tarpeiden vähyydestä huolimatta. Messuilta ostettu cloisonne-helmi, makeanvedenhelmiä, pari lasirondellia ja hopeoitu lukko.



Tämä on nyt taas näitä helmihullun kokeiluja, tuo cloisonne-helmi tuppaa nousemaan pystyyn, pitää keksiä parempi patentti kiinnitykseen, koska helmi on hurjan kaunis.
Mikäköhän vimma minulla on tehdä näitä rannekoruja, hmmm.

Terveisiä messuilta

18.11.2007

Eilen sitten kävimme sisareni kanssa Tampereen kädentaidot messuilla. Messumatka oli taas kerran kirottu. Kaksi vuotta sitten kun menimme ensimmäistä kertaa, menimme junalla, vaan takaisin palasimme taksilla VR:n junasotkujen vuoksi kolme tuntia myöemmin kuin piti. Viimevuonna menimme omalla autolla, meillä oli nuo pienimmät lapset mukana. Auton jouduimme silloin jättämään aivan paikoitusalueen toiseen päähän, josta sitä kävelymatkaa riittää, no eihän se kävely nyt mitään, mutta se on inhottavaa kahlata nilkkojaan myöden vedessä marraskuussa. Tällä kertaa sitten jo Ulvilassa, kun matkaa oli taitettu 10km prakasi linja-auto. Joko autosta ei saanut vaihdetta päälle tai sitten ei saanut vaihdettua pienemmälle. Vaihteen vaihto tapahtui sitten linja-auton pysäyttämisellä, sammuttamisella, 10sek odottamisella, sitten taas matkaan ja taas kohta sama uudelleen. Pakko myöntää 'linja-autossa on myös tunnelmaa'. Mutta pääsimme kuitenkin perille, tunnin alkuperäisetä matkasuunnitelmasta kuitenkin myöhässä. Linja-automme muuten lähti heti remonttiin.
Messuilla kuten tavallista oli väkeä, huh, löysin kyllä joitain helmiä. Ullalta hopeisia lukkoja ja helmiä, omakorusta jotain myös. Sitten on tämä Geoart se svenssonien kauppa, jota viimevuonna katselimme, jotta on kyllä hurjat hinnat. Tänä vuonna hurjat hinnat siis saivat selityksen, hinnat olivatkin kruunuina, eli suhteellisen edullinen kauppa sittenkin. Sieltä tarttui muakaan fluoriittia ja valkoinen makeanvedenhelminauha, joka on täydellinen. Suomen jalokivituotteelta tarttui mukaan ruusukvartsia sekä makeanvedenhelminauha. Omakorusta löysin muutaman cloisonnehelmen sekä akaatti lehtiä, ja kullattuja ja hopeoituja korun osia. Ja tosiaan Ullalta sitten hopeisia lukkoja ja helmiä sekä korunosia.
Lapsille löytyi sitten A-hallin puolelta tuliaisiksi ihanat ponchot. Muuten tuo A-hallin kiertely jäi tyngäksi, väenpaljous oli aivan valtaisa. C-hallissa oli hieman väljempää.
Tuttujakin nähtiin tuolta helmetti-foorumin puolelta.
Ensivuonna pitää varmaan ottaa uusiksi taas, vaikkakin vannoin jo etten ikinä enää lähde, kun matkat ovat aina vastoinkäymisiä täynnä. Takaisin tullessa bussi toimi Mouhijärvelle asti ja sitten alkoi taas pysäily ja vaihtaminen ja pysäily, mutta pääsimme kuitenkin kotiin.

Messuhuumaa

15.11.2007

Viikonloppuna on sitten Tampereen kädentaidot- ja kivimessut, jonne olisi tarkoitus suunnata lauantaina. Ostoslista on pitkä, sillä tänä vuonna paikalla on HelmiQ ja Omakoru sekä Helmimeri, joka on edellisiniäkin vuosina ollut paikalla. Tietysti sitten kivipuolella on Suomen Jalokivituote ja muita kivimyyjiä.

Tänään koetin tehdä kaulakorua lauantain messuille kaulaani, vaan tulikos liian juhlava? Materiaalina ametistit, makeanvedenhelmet, lasirondellit ja balin hopea ja yksi Swarovskin kristalli tuolla niskan puolella painona. Malli on lainattu Julialta.

Katsotaan siis päätyykö tämä kaulaan vaiko, tämä.

Vesisateesta iltaa!

9.11.2007

Koko päivän satanut vettä, plääh. Mutta- se on sitten tietysti hyvä tekosyy tehdä koruja :)
Kaksi rannekorua valmistui, erinäisten seikkailujen jälkeen.
Ensimmäisessä korussa leopardijaspista ja balinhopeaa. Korua kun tein hukkasin kiinnityshelmet, olin jo epätoivon partaalla kun en mistään niitä löytänyt, loppujen lopuksi olivat liian lähellä, olin laskenut pihdit pussin päälle.


Toisessa korussa on villipitsiakaatteja tabletteina ja neliöinä, sekä balinhopeaa. Tämän korun onnistui keskimmäinen tytär hukkaamaan joksikin aikaa. En ollut edes kuvaa ehtinyt nappaamaan.


Lopuksi vielä molemmat korut sulassasovussa.

Jotain vanhaa kun ei uutta synny

5.11.2007

Mun on niskat niin jumissa, mulla on sen takia jopa uusi ihana ystävä shiatsu-hieroja se kone siis.
Mutta asiaan, en niskojen takia ole saanut tehtyä mitään vaikka inspistä oliskin, mutta jotain löysin taas kun pöytää siivosin. Siinä kuuluisassa Stephen O'Keeffen kirjassa oli tehty vanhasta hopealusikasta riipus, ja minähän olen tunnetusti sormusfriikki, minäpäs tein siitä sormuksen. Olen jonkun blogissa nähnyt myös tällaisen, en vain saa päähäni kenen, hihkaiskaa siis. Lusikka ei kylläkään ollut hopeaa vaan alpakkaa. Asumme vanhassa talossa jonka edellinen omistaja on kultaseppä ja alpakkalusikoita putkahtelee aina sieltä ja täältä remontin edistyessä.





Muoks nyt sen muisti Noitakuulla, siis Salsa Designin sivuilla on samanlaisia sormuksia näkynyt myös.