Haamuilen

29.3.2008

Suoritan sivupohjan vaihtoa ja sivupalkin siivousta ja uudelleen järjestelyjä.
Saataan siis haamuilla useampaan otteeseen, kestäkää minua =D

Äitikoru

25.3.2008

Tein joskus pari vuotta sitten äitikorun, mutta se on niin raskas ettei sitä tule käytettyä. Nyt tein kevytversion. Swarovskin kristallisydämiä ja sterlinghopeaa.



Kristallit ovat tyttöjen syntymäkuukauden väriset. Smaragdi toukokuu, ametisti kesäkuu, ja crystal huhtikuu.
Hopeinen papuketju on itse punottu.


************

Motherbracelet made of sterlingsilver and Swarovski crystal.

Pakko oli päästä jotain tekemään

23.3.2008



Kun aikani kaivelin helmirasioita löytyi jotain sentään. Perusajatus oli ensin tehdä vain tuollainen rinkula johon on kieputettu siemenhelmiä, no eihän se siihen sitten jäänyt ;) Lisäksi tuli tuollainen puna-akaattikukka ja lasilehtiä sekä muutama lasipisara. Näitä on ihan kiva väkerrellä.
En osannut päättää kumman kuvan laitan, niin laitan nyt sitten molemmat.

Mahtaneeko näitä syntyä lisää, kunhan helmet maailmalta kotiutuvat...??



Melkoisen raskas tämä on, taitaisi soveltua paremmin rintakoruksi ;)

No nyt sitten inspistä pukkaa...

19.3.2008


... ja tietysti sellaisista materiaaleista joita ei kotoa löydy, tänään on kahteen paikkaa lennähtänyt tilausta, eilen jo yhteen paikkaan ja onhan tuo amerikanmaan pakettikin vielä jossain tulollaan. Onhan se kiva, kun ideoita pursuaa pään täydeltä, mutta olisi voinut jokin idea koskea jo kotona olevia helmiäkin, vaan ei... Ja voi vitsi pääsiäinen tulossa ja helmet leveellään maailmalla, ei ne ehdi pääsiäiseksi, ei ei millään. Kotomaan paketit ehkä, mutta amerikan paketti tulee varmaan vasta ensiviikon lopulla jos silloinkaan ja Sayilan paketti myös ensiviikolla. Ja sehän tässä se 'mukava' juttu onkin, etten saa vielä noilla kotomaan paketeilla edes alulle näitä ideoitani, vaan tarvitsen myös nuo ulkomaiset mukaan. Noh tulee varmaan tehtyä erinomainen pääsiäissiivous, niin saan sitten hyvällä omallatunnolla helmeillä ensiviikolla =D

Toivottelenkin kaikille hauska pääsiäistä

Kuvatonta postausta yleistä löpinää :))

16.3.2008

On kulunut puolitoista kuukautta edellisestä helmitilauksesta, Helmetti-foorumilla meillä oli jopa vertaistukiketju jotta pitäisimme helmettömän helmikuun, onnistui omalta kohdalta täydellisesti. Tammikuussa tilasin siemenhelmiä Maikilta ja nyt tein tilauksen tuonne . Syy miksi tuonne tilaus lennähti ovat nuo kukkahelmet ja terälehtihelmet, helmet eivät ole lasia vaan jonkun tapaista muovia, olen jo pitkään halunnut tehdä sellaisen vintage-tyylisen kukkakorun, mutta en ole onnistunut mistään löytämään sopivia helmiä. Lasisia helmiä hain, mutta päädyin kompromissiin, jotta saan korun tehtyä. Hinnat eivät kyllä ole kovin halpoja tuossa kaupassa, mutta minulla on rajoittavana tekijänä ulkomaanostoksissa se etten omista oikeaa visaa ja kaupassa pitää siis olla PayPal ominaisuus. Toisaalta dollarin kurssi on tällä hetkellä niin heikko, että suht halpoja nuo olivat kuitenkin. Nyt sitten odotellaan milloin kusti polkee paketin minulle.

Pitkästä aikaa

11.3.2008

On ollut inspis hukassa ja on se kyllä vieläkin. Tietysti ensimmäinen koru pariinkuukauteen pitää sitten olla vaikeimmasta päästä, kuinkas muuten.
Hopearenkaassa kieputettua hopeaa ja yksi peridoottisiru, oli niin kaunis keväinen päivä tänään, niin oli pakko tehdä keväinen koru. Tuon renkaan halkaisija on hippasen vajaa 20mm. Rengas on juotettu ja sille on vähän näytetty vasaraa, ettei liian sileä olisi ;) . Eipä tuo nyt kovin kummoinen ole, mutta alku taas tämäkin.


Olen kyllä käynyt kaikkien blogeissa kurkkimassa, vaan olen ollut pakko myöntää laiska kommentoimaan, siispä pitää taas parantaa tapani.