Keskeneräistä

14.4.2008

Vanha sanontahan menee, ettei keskeneräistä työtä saa näyttää keskenkasvuisille ja hulluille, mutta tehän ette ole kumpaakaan?! ;D Joten tässä esimakua siitä, mitä olen tekemässä.
Tuosta on tulossa kaulakoru sitten joskus, tässä nyt tyrkkää kaikkea väliin eli taitavat helmeilyt jäädä vähemmälle taidan palata syksymmällä asiaan.
Mutta siis asiaan, malli on tuosta Lisa Kan kirjasta poimittu, spiraali, triangeli ja mikrohelmillä toteutettuna. Hirvittävän hidasta tehdä, mutta toivottavasti sitten lopputulos korvaa vaivan.



Vielä toinen kuva lähempää.



*****************

Spiral-pattern from Lisa Kan's book. So slow to do, but I hope that it's worth it. It's going to be necklace, I hope, now I must say bye bye to beads for some time, I will see you maybe in the fall. I'm going to move into a new house, during this spring and summer.

9 kommenttia:

Koukkuhelmi kirjoitti...

Täällä ei löydetä sanoja kuvailemaan kuinka hienolle tämä näyttää!! Sanoisin siis, että maksaa vaivan, vaikka onkin hidasta tehdä.

Voih - muistathan sitten syksyllä näyttää tämän millainen siitä tuli?! Ja hyvää kesää tietysti!

Nirppu98 kirjoitti...

Vaikka on hidasta niin kyllä tulee ihana. Kerrassaan upea koru : )

Anonyymi kirjoitti...

NO huh , aika hienoo , loppu tulosta odotellaan ;)

Ihailen kyllä sinnikkyyttäsi,itsellä ei piisais into ohjeen seuraamiseen edes....tunniksi , siksipä teen vain kaikkea helppoja ja nopeita juttuja ;) ja kateellisena ihailen tällaisia taidonnäytteitä!!

Anonyymi kirjoitti...

Huu, onpa vaikuttava!

Raija kirjoitti...

Kiitos tytöt taas :)
Eija ei tuo nyt kovin hankalaa ole tehdä, ei siinä tarvii ohjetta katsoa kuin ihan alussa, työ etenee ihan kolmen helmen lisyksellä eteenpäin.

Mimmi kirjoitti...

hui.. sanoisin, että aika mittava urakka tuo korukin.. ;) Kaunis!! Olisi kivaa nähdä tuo kaulakoruna ..
Tsemppiä sinulle niihin muihin puuhiin.. yritähän jaksaa.. :)

Anonyymi kirjoitti...

heh mistäs tiedät keskenkasvuisista ja hulluista.... no ei vaan, tämä näyttää hyvältä ja värit on upeat. tahtoo nähdä sen sitten valmiina :)

Laura kirjoitti...

Ååååh, ompa makeen näkönen putki! :D Itellä kun ei oo kokemusta tuollaisesta, nii kui se käyttäytyy? Et miten se esim taipuu?
Odotan innolla valmista korua! :)

Anonyymi kirjoitti...

upea....hyvää kevään jatkoa ja alkavaa kesää Raija =)

(pohjakin on täällä vaihtunut,ihana sekin )