Koruiluharrastuksesta on muuten hyötyä

11.7.2008

Kävimme tänään ostamassa 'uuden' kakkosauton. Pari vuotta sitten uudistimme ykköspirssin ja nyt oli sitten kakkosauton vuoro. Nyt voisi sanoa, kun meidän autot näkee, ettei auton värillä väliä kunhan se on punainen. Olihan tuo jo meitä palvellutkin vanha auto, pian 8-vuotta ja olihan sillä ikääkin 20-vuotta, eli uudistus oli paikallaan.
Nyt sitten siellä mietitään, että miten helmiharrastus liittyy tähän, no.... katsokaas tuota kuvassa näkyvää mokkulaa, se on toisten avaimien keskuslukituksen kaukosäätömokkula ja siitä oli mennyt tuo ripustin rikki, minä reippaana koruilijana kaivoin vahanauhat ja helmet esiin ja vot pianpas meillä olikin uusi entistä ehompi ripustin. Muutama makrameesolmu ja puuhelmiä ja kyllä nyt kelpaa, isännällä on avaimissaan sellainen tylsä muoviläpyskä joka pian napsahtaa myös poikki, eli teen niihinkin pian varmasti makramee nyörin ;) somistettuna laavakivillä ;D.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kyllä nyt kelpaa avaimia hypistellä, hienosti tuunattu :) Mulla on myös tuunaamista vailla yhdet avaimet, koruilu on kyllä hauskaa!

Inka kirjoitti...

Tämä on mainio! Jaksan ihailla noita makrameejuttujasi, ovat kivasti retroja ja sopivasti käytännöllisiä.

Viimeiset puoli vuotta olen mietiskellyt, että auton avaimet tarvitsisivat esteettisemmät avaimenperät. Samaan syssyyn voisi vääntää jotain kotiavaimeenkin ja...

Raija kirjoitti...

Tiina tuunappas vain ;)
Inka kiitos ja kiva kun poikkeilet :)