Myyjäiset käyty

1.12.2007

Ja nyt on hiukkasen takki tyhjä, ihmettelen täällä hieman ihmeissäni.
Kauppa ei käynyt sitten oikein nimeksikään. Siis jos vertaa edellisiin vuosiin, niin voisin sanoa ettei sitten ollenkaan. Väkeä oli kovasti vähän liikkeellä myös.
Siispä, tuonne vapaiden korujen puolelle, taitaa tuossa ensi viikolla tupsahtaa paljon myyntiartikkeleita.
Paljon kävi pöydän ympärillä ihmettelijöitä, joiden mielestä hopeakoru pitäisi saada 5 eurolla. Juu kiitos vain ja näkemiin. Eihän sillä rahalla saa edes materiaaleja. Sitten jos esitteli huokeampaa korua, oli valitus, kun se ei nyt sitten ole hopeaa.
Jäi hieman paha maku suuhun näistä myyjäisistä.

9 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Onpa kurja kuulla moisesta kokemuksesta. Kohtuuttomalta kyllä tuntuu, että arvokkaista materiaaleista tehty koru pitäisi myydä ihan naurettavalla hinnalla. Taisi olla vääränlainen yleisö tällä kertaa :/

Anonyymi kirjoitti...

No jopas. :( Taisi olla hieman väärällä asenteella ihmiset liikkeellä. Mutta jospa oikea ihminen löytäisi korusi myytävien osastolta. Sellainen, joka osaa myös arvostaa oikeita materiaaleja ja käsityötä!

Anonyymi kirjoitti...

Aika ikävä joidenkin ihmisten asennoituminen muutenkin näihin käsityönä tehtyihin juttuihin. Puoli-ilmaiseksi pitäis saada...

Anonyymi kirjoitti...

Kaippa joidenkin mielestä pitäisi saada ilmaiseksi korunsa ja jos ne on tehty halvemmista materiaaleista pitäisi varmaan asiakkaalle maksaakkin...
Ikävää että oli tuon sortin ihmisiä liikkeellä, toivottavasti ensikerralla kauppa käy paremmin.

Mags kirjoitti...

'Lohdutuksen' sana: Kohtasin minäkin eilisissä myyjäisissä noita 'ihana, mutta kamalan kallis'-ihmisiä, mutta ilokseni sitten myös niitä, jotka sanoivat yksinkertaisesti 'tämän minä haluan'.
-Toivon kovasti, että seuraavat myyntikokemuksesi ovat parempia; sellaisia, minkä kauniit korusi ansaitsevat :-)

Raija kirjoitti...

Tattista kamut :), kyllä se taas tästä :)

Tiina kirjoitti...

Kuulostaapa kurjalle! Käsityönä ja yksilöllisesti tehdyt korut maksavat, sen pitäisi jokainen tajuta ilmanmuuta. Toivotaan että -myytävänä- puolelle löytävät ihmiset, jotka ymmärtävät käsityön arvon.

Julia kirjoitti...

Kun oikeat asiakkaat löytyvät, niin koruistakin ollaan valmiita maksamaan. :) Älä tästä lannistu. Et ole hinnoitellut korujasi väärin, nuo ihmiset vain olivat niitä, joiden kuuluu ostaa korunsa H&M:ltä. Käsityöstä on oltava valmis maksamaan tai sitten pitää löytää joku, joka haluaa harjoittaa hyväntekeväisyyttä. :)

Patina kirjoitti...

Yhdyn edellisiin mielipiteisiin... käsityönä tehty koru on aina arvokas ja jos asiakas ei sitä tajua niin ei voi mitään!!!