Minulla on ongelma...

17.9.2007

... nimittäin olisi idea ja tarpeet, vahanauhaa ja helmiä, vaan näistä tarpeista niissä helmissä on liian pienet reiät :(. Siis kyseessä on foliolasisydämet, olen jo pitempään pyöritellyt niitä tuossa, että teen niistä nyörikorun vaan EIHÄN niistä pikku-pikku rei'istä mahdu vahanauha läpi, pöh. Kun siis eihän niitä reikiä voi suurentaa vai voiko, onko joku koettanut??? Määrä helmissä vain on hieman knafti eli pilalle ei sais kokeilun vuoksi mennä.

Kotielämästä sen verran, että ajokoira oli aivan onnessaan eilen, kun pääsi ensimmäistä kertaa yöksi taas sisään kesän jälkeen. Sillä on kyllä kunnon lämmitettävä koppi, mutta kyllä koiraa on silti surku ulkona pitää. Terrieri on jo muutaman ajan yönsä sisällä viettänytkin, sen koppi ei ole talven kestävää mallia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

.. juu.. tiedän, että harmittaa kun lanka ei menekään helmen läpi.. Mulla on ollut niitä murheita mv-helmien kanssa.. ;)
Ja nyt paljastit teidän koirien rodut .. mutta terrieri.. kerrohan mikä.. ;)

Raija kirjoitti...

Meidän pikku terrieri on äidin puolelta Sileäkarvainen kettuterrieri ja isän puolelta siihen on tullut karkeakarvaista kettuterrieriä ja saksan metsästysterrieriä. Aivan Sileäkarvaisen kettuterrierin näköinen kuitenkin. Fannin äiti on myös meidän koira, mutta asuu anoppilassa, äiti ja tytär tappelevat niin pahasti, että pelkäämme että jompi kumpi kuolee vielä jos ne yhteen pääsevät.