Välipalaa

17.9.2007

Kun foliohelmi ongelma ei kiertynyt mielessä auki, tein välipalaksi kännykkäkorun itselleni ;), en ollut ennen huomannutkaan, että puhelimeeni sellaisen saa. Kyllä nyt kelpaa ;). Hopeaa ja prehniittiä ynnä akvamariinia, tuo prehniitti on niin kauniin vihertävän keltainen.


Oikeastaan tuo ongelma foliohelmien kanssa ei aukea siksi, kun ajatukset häiriintyvät kuivausrummusta ;). Olen yrittänyt etsiä jotain vertailevaa tietoa rummuista mutta *plääh*, ei niistä mitään vertailuja löydy. Ja niitähän on vino rivi kodinkoneliikkeissä, valitse siinä sitten paras päältä :O
Mies kun ymmärtää paremmin tuota elektroniikkaa, on hänkin aivan H-moilasena noista koneista, saati sitten minä. Minulle nyt tietysti riittäisi, että sillä kuivuu pyykki ja tietysti nopeammin kuin narulla.
Mutta tänään olen sen verran oppinut, että siinä pitäisi olla kosteuden tunnistimet.
Ei kuulkaas siskot ole helppoa tämäkään taas ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rulinpa vaihteksi kurkkimaan. Päivät menee niin nopeasti...kun akvaa oon putsaillu...ja kirpparilla ravannu vaatteita järjestelemässä. Otin vielä toisen viikon kirpparilta.
Ja lieneehän tuota laiskuuvellahi osasa, kun en sormenjälkijäni tännekään jättäny:)

Anonyymi kirjoitti...

Nätti koru.

Sanos muuta. Missä on nytten TeeÄmmän testit, kun hommataan niin tärkeää laitosta kuin kuivausrumpua?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, käy vilkaisemassa Helsingin Energian Energiakeskuksen (ent. kotitalousneuvonta) sivuja. Siellä on kodinkoneoppaita, myös kuivausrummuista kohdassa pyykinpesu ja myös valintaoppaita laitteille. Ja tässä osoite: http://www.helsinginenergia.fi/sahko/kodinkoneoppaat/kodinkoneoppaat_pesu.html

Anonyymi kirjoitti...

Onpas maukas kännykkäkoru. :) Onnea rummun metsästykseen!

Raija kirjoitti...

Kiitos :)
Katri sanos muuta!
Rusina kiitti vinkistä :)
Inkku kiitos, onnea tässä tarvitaankin roppakaupalla!