Phuuh

14.9.2007

Kyllä se vain tämäkin päivä siitä järjestyi :)
Amullinen puhelinsoitto rengasliikkeeseen selvitti paljon ja helpotti kummasti aikatauluttamista. Sain itseasiassa rauhallisen aamupäivän kotona ja vasta vanhimman tytön kotiin saavuttua, lähdimme purkamaan päivän sumaa. Rengasliikkeesä ei kauan nokka tuhissut, kolme miestä ahersi puoli tuntia ja johan oli uudet tassut autossa :) Sitten kauppaan ja lemmikkieläinliikkeeseen ja kävin vielä kodinkoneliikkeesäkin kysäisemässä kuivausrummun hintaa, voi elämä 500€, taitaa jäädä haaveeksi. Kyllähän noita nyt tietysti halvemmallakin saa. No pitää katsoa...
Isännän autokin saatiin lentokentältä rautatieasemalle, kiitos äidilleni, joka ajeli sen paikasta A paikkaan B. Olishan minun ollut vähän hankala ajaa kahta autoa samaan aikaan.

Pääsin vieläpä hyvissäajoin kotiin lämmitys puuhiin. Nyt on mukavan lämmin kun uuneissa on ollut valkeat, ulkona onkin kovin kylmä, tihkua sataa ja tuulee... hrrr...
Koruja en ole nyt ehtinyt ajatusta pidemmälle saattelemaan, mutta kyllä niitäkin taas valmistuu.

Näitä kauniita kukkakuvia löytyy muuten tuolta

5 kommenttia:

siina kirjoitti...

Ai niin, meinasinkin kysyä, että selvisitkö hengissä? :) Hyvä hyvä!
Mulla oli kanssa sellainen tappopäivä, että oksat pois, monta sataa ajokilometriä ja siihen vielä päälle se, että eskarilaisemme oli vetäissyt kaveriaan taksissa turpaan :S Sitä selvitellessä ja ruokakaupassa selviytyenhän tämä ilta on kulunut rattoisasti.
Nyt driksu kädessä ja kohta kutsuu tyyny!
Parempaa huomista päivää toivotellen ja toivoen! :)

Anonyymi kirjoitti...

.. voi juku pätkä.. kun sun sivut on nyt niin ihanat! .. tykkään juuri tällaisista.. ihanaa hempeytttä.. kukkia,nalleja.. :) .. tänne on kiva tulla! .. vai rengashommia.. :)
pst.. kuivausrumpu on ihana vekotin .. mulla ollut about 2 vuotta.. ja enää en luopuis.. pyyhkeet pehmosia.. mutta kaikkia vaatteita sinne ei voi laittaa.. mutta varmaan tiedätkin.. :) .. oikein ihanaa viikonvaihdetta!

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ollu säpinää!

Nythän tänne voi kommentoida "normaalisti", viimeksi kun kävin niin tökki pahasti.

Anonyymi kirjoitti...

no on teillä ollut menoa ja meininkiä =) meillä kun mies oli työmatkalla,minä sain auton käyttööni...no huristelin kaiken maailman kaupoissa ym.ja tyhjällä renkaalla :D oli jossain matkalla puhjennut...

Raija kirjoitti...

Siina ja Helmiliina kiitos, kun käytte vaikkei koruja joka kerta esillä olekaan :)
Helmiliina kiitos, itsekin tykkään kovasti tästä pohjasta ja on mulla varastossa toinenkin samanhenkinen jos tähän kyllästyn :)
Vilijaana, noinkin voi käydä ;D