"Tuliaisia" amerikan maalta

21.9.2007

Ankka tuossa käväisi tuolla suuren rapakon takana ja ennen lähtöään heitti minua s-postilla josko kiinnostaisi kimppautuminen FMG:n merkeissä, koskas siitä nyt tulis kieltäydyttyä???
Nämä on nyt sitten niin tuoreita, kun Ankka tuossa kävi ne minulle tipauttamassa vajaa tunti sitten, kuvaan piti tietysti nämä kaunokaiset saattaa heti.



Kuva on taas mitä on, pitää hommata sitä lisävalaistusta pikkuhiljaa. Kuvassa vasemmalta oikealle. Tsekkiläisiä fasettirondelleja sävy pink/peach koko on 4x8mm, samoin tsekkiläinen fasettirondelli sävy granaatti koko 3x6mm(tää on pikkasen upea nauha), seuraava samoin kuten edellä mutta kirkas, seuraavana on ametisti ovaaleja7x8mm, seuraavat mv-helmiä valkoisia ja mauven sävyisinä, sitten ovaaleja vuorikristalleja, sitten kaiverrettuja vuorikristallikukkia, 10mm fancy jaspis nauha ja viimeisenä pietersiitti nugetteja.

On siinä taas vähäksiaikaa jotain ;) Nuo vuorikristallikukat oli vähän pettymys, mut vaan vähän ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai mitä herkkuja olet saanut. Nuo fasettirondellit on ihania

Anonyymi kirjoitti...

Nuo persikkaiset fasettirondellit olivat luonnossa aivan älyttömän kauniita! Kävi jo mielessä, että kertoisin sulle, et sorineoliloppu. ;) Pitää odottaa ens kertaan, mutta niitä on pakko saada!

Anonyymi kirjoitti...

voi juku.. lurps.. ihanoita.. varsinkin nuo vasemman laidan rondellit.. ;)