Jo olemassa olevista tarpeista tehtyä

21.10.2007

Helmien vetovoima on niin suuri, että kaivoin vähän aikaa tarvikelaatikkoa ympäri ja löysinkin muutamia tarpeita joista sain tehtyä pari rannekorua.
Kokeilin kahta eri tapaa solmia tuota helmisilkkiä ja en nyt sitten tiedä kummasta tavasta enemmän pidän... hmmm..
Ensimmäisessä versiossa käytin tuota samaa tapaa, kuin tuossa edellisen postauksen setissä eli kahdella langalla näin, materiaalina 6mm helmiäislasihelmet ja hopeoidut osat.



Toisessa rannekorussa käytin sitten toista tapaa eli tätä, Helmetistäkin tutun mdmB:n tekemää ohjetta. Hänellä on muuten monta muutakin ohjetta, joten käykääpäs kurkkaamassa. Ohjeisiin pääsee tästä.
Mutta sitten takaisin koruun, materiaalina on käytetty helmisilkin lisäksi Swarovskin crystalcurve helmiä, sävy on oranssiin vivahtava, sekä tässäkin hopeoidut osat.


Nämä korut ovat alkusoittoa tulevien joulumyyjäisten korutulvalle ;) . Tai no en nyt mitään mahdottomia läjiä koruja ajatellut tehdä, jo olemassa olevat ja muutamia sitten lisää, hillittyä kaunista maltillisesti.
Olen muuten opiskellut omatoimisesti digikuvausta ja herttinen olen löytänyt kamerasta monta uutta juttua, niiden soveltaminen käytäntöön onkin sitten oma lukunsa ;)

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kauniita rannekoruja!

Tuo digikuvauksen opiskelu kuulostaa mielenkiintoiselle, ehkä sulla olisi antaa jotain vinkkejä? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia solmeilukoruja.

Mullakin olisi myyjäisiä tiedossa, mutta aika vaan puuttuu. :s

Jään odottamaan sun kuvia, miten ne muuttuu opiskelun myötä, vaikkei niissä tähänkääna sti mitään vikaa ole.

Anonyymi kirjoitti...

.. kauniita .. varsinkin tuosta crystal curvesta pidän! .. ihana .. ja kauniit helmet.. :)

Raija kirjoitti...

Kiitos Tiina, Katri ja Helmiliina :)
No aina kuvissa on parantamisen varaa. Mulla tuppaa tulemaan liian tummia kuvia ja sitten niitä joutuu niin paljon käsittelemään, eli siihen haen parannusta.