Tästä tuu taas yhtään mitään!

13.10.2007

Päässä pyörii ideoita vaikka millämitalla, vaan mahdollisuudet niiden toteuttamiseen ovat yhtäkuin zero. Rahamassi huutaa tyhjyyttään ja seuraavaan 'tilipäivään' on vielä aikaa. Kuinka näin toivoisikaan omistavansa visan, vaan ei, kun olet kotona lasten kanssa niin ei heltiä visaa, vaikka olisit kuinka tunnollisesti raha-asiasi hoitanutkin. Helmiä ja tarvikkeita pitäisi saada.

Ideoita siis olisi ja suunnittelenkin kovaa vauhtia joulumyyjäisiin koruja. Suunnitelmissa olisi tehdä malli 'halpa' kaulakoruja helmiäislasihelmistä ja hopeoiduista osista ja sitten niiden rinnalle mallia arvokas makeanvedenhelmistä ja hopeisista osista samanlaisia koruja. Ja tietysti rannekoruja ja korvakoruja ja kivihelmistä koruja samalla periaatteella.

Olin muuten lentää pyllylleni, kun selasin Anttilan kuvastoa eilen ja näin TÄMÄN, kuinkas moni teistä helmeilijöistä on solminut sydämellä helminauhaa kauniista helmistä ja hopeisista osista vaan oletteko myydessänne osanneet työstänne pyytää riittävästi???
Tuota kaulanauhaa tuskin on suomalainen käsityöläinen solminut, vaan työn on tehnyt joku halvemman työvoiman maassa. Hinta on melkoinen ja kuinkahan paljon kyseinen solmija tuosta saa, epäilen ettei suuriakan summia :(. Helmet kyllä ovat kauniit, sen mitä tuosta kuvasta nyt käy ilmi.

7 kommenttia:

Koukkuhelmi kirjoitti...

No hui! - Anttilan kaulanauhan hinnalle! Osaako kuka lonkalta arvioida kuinka paljon tuon materiaalit maksaa? Mutta on hurja hinta. Enkä kyllä noin paljon pyytäisi - tosin en vielä ole myymistä kovin pitkälle miettinyt...

Anonyymi kirjoitti...

Onpa korulla hintaa! Huh huh. Olen käynyt aina välillä ihastelemassa aikaansaannoksiasi, mutta en ole saanut aikaiseksi kommentoitua. Tykkään kaikkein eniten näistä ihanuuksista noista kuparisista koruista ja helmihäkeistä. Jotenkin ne ovat lämpimän oloisia ;). Toivottavasti aika lentää ja "tilipäivä" koittaa pian :)

Raija kirjoitti...

Koukkuhelmi, voihan olla että nuo helmet voivat yksistään jo maksaa 50€ ja siihen hopeat ja silkit päälle.

Inidrae sitä tilipäivää toivotaan hartaasti ;)

Anonyymi kirjoitti...

No huh...on hintaa korulla,mutta en kyllä Anttilasta ikinä ostaisikaan :/

Laitoin s.postia...

Anonyymi kirjoitti...

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan minusta tuo ei ole lainkaan liikaa helminauhasta... Valkoiset pyöreät helmet jo voi maksaa sen verran. Hommaakin siinä riittää, ainakin omien kokemusteni perusteella. (Tähän mennessä en ole saanut muuta aikaan kuin kasan solmuja väärään paikkaan, joten on saanut solmeilu odottaa parempia aikoja..)

Anonyymi kirjoitti...

.. Raija.. kyllä se tilipäivä sieltä tulee.. ideointi tekee hyvää - aina tiedät oikeasti mitä pitää ostaa.. :)
Joo.. aikas hyvän hintainen on Anttilan helminauha .. ja samat sanat . ei tulis mieleenkään ostaa helminauhaa sieltä.. Joskus aiemmin ennen omaa helmivaihetta olisin sen ostanut kultasepän liikkeestä .. hinta olis varmaan ollut tuplat.. Nyt sitä osaa tarkastella jo helmien laatua .. Pitäiskö mennä tarkastelemaan Anttilan ja kultasepän liikkeiden helmien laatua? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Anttilan hinnasta voisi hyvin lähteä liikkeelle :o) On hyvä että välillä bongaa moisia esimerkkejä niin taas muistaa lähtökohdan, kun näiden omien tuotoksien kanssa häärää. Niiden eteen kun on tehty työtä - rakkaudella.