Ongelmia

27.10.2007

Siis nyt ei käsitä millään miksi ihmeessä en saa tuohon blogin ylätunnisteesee lisättyä kuvaa, tai laittaisin tuohon blogin nimen lukemaan kruusatummalla tekstillä, vaan kun ei sitten millään suostu onnistumaan, pöh. Tuonne myyntiblogiin onnistuin sen muuttamaa, kun kokeilin sinne vaan tähän ei sitten millään. Jos joku on viisaampi, kiitollisena otan neuvoja vastaan :)

Ongelma nro 2, lapsella halloween naamiaiset koulussa torstaina ja ei mikään pukuehdotus kelpaa. Noita-akka eiii, prinsessa eiii, peppi pitkätossu eiiii ja monet muut ei ja eiiii. Ole tässä sitten kaikkitietävä ja osaava äiti, huh-huh!

2 kommenttia:

Rusakko kirjoitti...

Terve! Minun blogspotissa otsikon kuva tulee: ulkoasu - sieltä sen ylätunnisteen valinta- lisää kuva. ja jos haluaa oiken erikoisen tekstin se kannattaa tehdä jo photoshopissa (jos siis on ) ja valita se pampula mikä asettaa kuvan otsikon sijasta. Jos haluat pitkän ja kapean kuvan, niin kavennat sen leikkaamalla valmiiksi ja sopiva pituus löytyi minulla 23cm kohdalla. Toivottavasti tästä apua. ...kuis olis vampyyri jos löytyy irtohampaat...

Raija kirjoitti...

Kiitti 'rusakko', noin olen sitä yrittänyt tehdäkin, siellä se teksti näkyy ihan niinkuin pitääkin siinä kun valitsee siirrettävän kuvan omalta koneelta, vaan se ei tule näkyviin tuohon laatikkoon ei sitten millään.